2-daagse Workshop: Onderscheid en Overtuigingskracht voor Ingenieurs

Workshop: Onderscheid en Overtuigingskracht

Val jij als expert nog wel op? Tegenwoordig is kennis, ervaring en vertrouwen in je kunde niet meer voldoende om jezelf te onderscheiden in het werkveld. Als ingenieur kon je voorheen nog indruk maken met je uitgebreide vaktechnische achtergrond. Maar het werkveld is volgestroomd met hoger opgeleiden. Het gevolg: je kennis van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied niet meer voldoende is om jezelf te onderscheiden.

Opdrachtgevers zoeken nu naar andere invalshoeken om de juiste expert voor de job te vinden. Hoe moet je jezelf dan profileren? En hoe kun je jezelf onderscheiden wanneer kennis en ervaring vanzelfsprekend zijn geworden voor je functie?

Aanmelden

 

2-daagse workshop 

Data:
28 februari & 1 maart

Locatie:
Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

Deelnamekosten:
€ 1.190,- p.p. ex. 21% btw (2 compleet verzorgde dagen)

Vind je onderscheidend vermogen

Voorkom dat je jezelf moet gaan onderscheiden op factoren zoals prijzen, lonen of commissies. Wil je een overtuigende indruk maken en een blijvende impressie achterlaten bij zakenrelaties en cliënten? Kies voor onderscheidend vermogen op het gebied waar deze echt telt: persoonlijk vertrouwen en oprechte interesse.

Dit levert de workshop je op

De workshop leert je hoe je de gunfactor van je zakenrelaties en cliënten activeert door oprechte interesse te tonen, in plaats van gespeelde interesse.

Doe mee aan de workshop en:

  • Krijg concurrentieloze aanbevelingen van bestaande cliënten door persoonlijk vertrouwen en oprechte interesse;
  • Leer hoe je de druk op tarieven en kosten vermindert en je eigen marktwaarde verhoogt;
  • Realiseer hogere in-take scores na kennismakingsgesprekken met potentiële cliënten;
  • Ontdek het vertrouwen in jou als persoon. Dat geeft extra glans aan het vertrouwen in je vakbekwaamheid, je concept, product, dienst en de organisatie waar je voor staat;
  • Ervaar hoe de samenwerkingen met cliënten veel efficiënter verlopen, elke dag weer.

En het mooiste? Door je vernieuwde attitude straal je voldoening en werkplezier uit. Dankzij het ontstane persoonlijke vertrouwen heb je meer dan ooit invloed op de erkenning en waardering van cliënten, collega’s en leidinggevenden!

Workshopleider: Hans Bergmans

De workshop wordt gegeven door Hans Bergmans. Opleiding, kennis en ervaring zijn voor hem voorwaardelijk. De rode draad door zijn carrière is daarom gevormd door het blijvend creëren en versterken van de op persoonlijk vertrouwen gerichte attitude bij vakexperts.

Goed om te weten: deze workshop gaat verder dan je misschien gewend bent van andere workshops. Bij deze workshop is geen plek voor zogenaamd ‘hokjesdenken’. We rekenen af met kleurindelingen (“rood persoon”, “blauw persoon”), typologieën, persoonlijkheidskwadraten en vooroordelen. In deze workshop krijg je handvaten en inzichten waar je je écht verder mee kunt ontwikkelen als persoon.

Ontdek je onderscheidend vermogen

Ben je er klaar voor om je onderscheidend vermogen te vinden én deze in te zetten? Meld je nu aan voor de eerstvolgende workshop en ontdek de kracht van persoonlijk vertrouwen en oprechte interesse!

De volgende 2-daagse workshop vindt plaats op 28 februari en 1 maart in het Van der Valk Hotel in Utrecht. De aanvang is om 14:00 en de afsluiting vindt om 21:00 plaats. De deelnamekosten bedragen € 1.190,- per persoon ex. 21% BTW en inclusief diner, koffie, thee en frisdrank en parkeren. Maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden / vraag stellen

    Hr.Mvr.